Penge at spare rådgivning

Fortælle administrationen og Kongressen til at stå for forbrugerne vagthund, der beskytter dig fra finansielle svindel og misbrug. Køb de bedste værktøjer, du har råd til at gøre hjem reparationer og havearbejde nemmere, så du ikke er fristet til at dyrke disse gøremål. Fremragende, polstret, batteri drevet, ergonomisk. Lyder fjollet, men effektiv: Jeg har hentet en app fra min bank. Jeg tjekke min saldo at se, om jeg er på vej med mine udgifter mål,”siger hun.

Fantastisk Blog! Jeg virkelig sætter pris på din dedikation til miljøet og jeg har altid gerne høre om enkle måder jeg kan leve et grønnere liv. Huske, da jeg talte om sub-konti i din vigtigste opsparingskonti? Nå, vil du begynde at oprette sub-konti for enhver og alle af disse mål.

Men den rigtige måde at spare penge som ung er ved at fokusere på de Ticket genstande i dit liv. Tøj, for eksempel, koster ofte øre på dollaren når købte brugt – selvom de kun blev båret en gang. Ved at købe brugt det meste af tiden, kan du spare et ton af kontanter.

Først og fremmest, stor liste. Vi foreskriver at de fleste af disse, men jeg har kun hus jaget en gang før i midten af sommeren. Næste gang jeg vil vente indtil vinter, hvis det er muligt. Du skriver for andre? Jeg kan tilbagebetale dig for arbejde (pr. time, pr. udgivelse, osv). Der er masser af information derude, du nødt bare til at gøre nogle forskning for at finde den. Den bedste del er, at information er let fordøjeligt og ikke tør og kedelig som en lærebog.

Store penge at spare tips! Jeg tror en masse af det kommer lever godt under dine midler. Hvis du gemmer i særdeleshed for et mål som rejser, kan du skære helt tilbage og leve som en fattig universitetsstuderende igen! Altid huske, man kan sende på MSE fora, så det kan være meget forskellig fra vores udtalelse.

Dette er energi, der ikke behøver at være brugt — bare tillade retter til luft tørre for 20 til 30 minutter før du lægge dem væk. Tak, Margo! Lige på om at købe færre, bedre tøj i stedet for mange billigere stykker, der skal erstattes, hver gang du tænder rundt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.