Finans

15 great måder at Get Rich langsomt

Hvordan du får rig, langsomt. De fleste mennesker, der begynder denne type af internetmarkedsføring er ikke rigtig villig til at sætte i tid og kræfter. Så efter et par uger er gået, og der er intet i deres bankkonto men en whispery echo efterladt af den sidste dollar på vej ud, giver de op. Den konklusion, de naturligvis nå, derefter, er at det var et fupnummer hele tiden, og de slog sig for ofre til en get-rig-hurtig ordning.

Væddemål skal ses som en anden form for investering, der er en succes på lang sigt, og ikke på kort. Mens bankroll kan synes at være voksende langsomt i starten, vil dette gradvist ændre når stand til komfortabelt øge indsatsen for hvert væddemål. Væddemål involverer en masse for vindende striber, at miste striber og andre gynger, så det er vigtigt at være i overensstemmelse med de betting tilgang og undgå fristelsen til at sætte en stor procentdel af bankroll på en enkelt bet i håb om at gøre det store i en meget kortere tid- ramme.

Nu lad os sige du holde det op for en anden 10 år, picking op 6% årlige gevinster på reden æg sammen med en anden $6.000 i frisk injiceres midler hvert år. Nu compounding er virkelig begyndt at afhente. Du har lagt i $90,000 ($6.000 år gange 15 år), men også har en næsten $50.000 vinde for at vise for din indsats på et sms lån.

Som en investor skal du genkende de monstre, der befolker den finansielle industri. De er meget talentfuld kamæleoner; de ligner ikke monstre; snarere, de vises i skikkelse af en fætter eller en gammel college ven. De er også selvstændige fantast monstre; de fleste “finansiere professionelle” ikke engang klar over at de er moralsk krøblinge, siden for at fungere har de måttet fortælle sig en historie om hvordan de virkelig hjælper kunderne. Men selv hvis de er i stand til at narre andre og ofte sig selv så godt, sikre, at de ikke narre dig.

Kevin er en erfaren investor og certificeret property management ekspert, med over $85,000,000 værd af investeringsejendomme under forvaltning, og en personlig ejendomsportefølje værd næsten $4m med $2. 3m i egenkapitalen. Han har specialiseret sig i giver bolig management løsninger til investorer/hjem ejere, giver ejendomsmæglere og deres klienter med en lokal, kvalificeret ejendom management løsning, og at finde og analysere store fast ejendom investeringsmuligheder.

Anyway, nu (den blog, som jeg kører), jeg kalder det ‘Mere end penge’, fordi mens jeg skriver lidt om privatøkonomi, jeg rent faktisk at skrive om andre emner Derudover. Og du har ret. Hvad jeg har haft fokus på for 2014 er personlige og økonomiske frihed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.