Finans

Få et lån selv med dårlig kredit

Dem med dårlig kredit er ikke længere nødt til at give afkald på lån. Disse dage, hvor dårlig kredit er mere normen og derefter en stor kreditvurdering banker og långivere nu tilbyder en række forskellige måder at opnå lån, selvom din kredit score er lav.

En måde at få et billige hurtig lån med dårlig kredit er en sikret lån. Sikrede lån er lån, der kræver den person, der anmoder om lånet til at indbetale et sikret hensyn for at have sikkerhed for pengene lånte. Normalt bliver kreditkort tilgængelige for dem med lavere kreditværdighed med denne metode. Det virker sådan her; den person, der ønsker et kreditkort åbner en konto hos en erklærede bank og indskud op til $500 i konto. Derefter, minus gebyr for kortet, banken udsteder et kreditkort med et kreditmaksimum, matcher den indbetaling. Kortet bruges derefter som et kreditkort, men det er “sikret” med midler på kontoen. Du kan ikke tage midler fra kontoen, fordi de er der incase du misligholder betalingen for kortet.

En anden måde du kan få et lån med dårlig kredit er gennem højere renter. Banker og långivere kan udlåne lån, høj risiko, hvis de anvender en højere rente. Dette sikrer, at banken får deres penge tilbage og derefter nogle. Rente på disse lån kan undertiden være så høj som 30 procent, men det tillader at du mindst får lånet og forhåbentlig, hvis betalt tilbage lige hjælpe dig med at helbrede din kredit.

Disse typer af lån samt mange andre er derude, men du er nødt til at gøre forskning for at finde dem. Internettet hjælper i en stor måde, men hvis du ikke har adgang til internettet kan du stadig ringe better business bureau for en liste af høj risiko långivere eller din lokale handelskammer kan have så kilder. Uanset hvad disse typer af lån er derude og kan hjælpe dem, der har svært ved at finde den bank eller långiver villig til at tage en chance på dem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.