Finans

Home Equity lån-en stor kilde til at udforske

Investering i et hjem af din egen er en sund beslutning og kan vise sig at være din mest værdifulde aktiv. Det skaber egenkapital i dit hjem, som gradvist stiger som betalinger er foretaget mod pant. For eksempel, hvis du har et lån på $200000 mod dit hjem, og i løbet af tid saldoen på realkreditlån står på $140000, egenkapitalen på hjemmet er $60000. Dette vil fortsætte med at vokse som fortsatte betalinger er foretaget mod pant. Denne egenkapital kan derefter anvendes som sikkerhed for at få et boliglån.

Når der kræves penge til særlige behov som uddannelse, til at betale gælden, eller til hjem forbedring, et hjem egenkapital lån kan være en glimrende måde at dække de omkostninger, der er involveret. Men det er generelt bedst, når du ved præcis, hvor meget det kommer til at koste dig. Det kan hjælpe dig ved at give kapital i form af et lån mod den påløbne værdi af din egenkapital i dit hjem, mens du giver dig flere år til at betale det ud. Tilbagebetalingsperioden kan være fra 5 til 30 år, men normalt er det for 15 år.

På den anden side, hjem egenkapital linjer af kredit kan være en bedre mulighed for at drage fordel af dit hjem egenkapital til kortfristet låntagning. Dette giver adgang til midler, som og når det er nødvendigt, uden at det er nødvendigt at låne noget ekstra. Det passer til nogen, der kræver en stor sum penge til at tage sig af nogle umiddelbare udgifter, som reparationer på VVS i huset, eller nogle andre dyre eventualitet. Du kan få brug for pengene hurtigst muligt, hvis refinansiering du har midlerne til at betale det ud i en kortere periode, vil det give dig adgang til yderligere kredit i fremtiden, hvis det er nødvendigt. Men, det skal forstås, at hjem egenkapital linjer Credit er normalt tæt sluttede, som giver dig mulighed for at bruge kreditmaksimum for bare omkring 10 år. Derefter, enhver gæld på kontoen afskrives og behandles som en periode gæld, som derefter ender som regelmæssige afdrag på hovedstol og renter til at trække gælden tilbage.

Godkendelsen til udlån er normalt let som långiver har sikkerhed til at dække lånet beløb. Desuden er værdien af sikkerhedsstillelsen holder stigende med effluks af tid. Selv da ville en dårlig kreditvurdering have en negativ indvirkning på godkendelsen af låneansøgningen. En god kreditvurdering, i modsætning, ville give kvalifikation til en lav rente boliglån, der kan give dig betydelig besparelse i løbet af lånets løbetid. Derfor er en af de ting långivere ser ind i, og stole stærkt på, er kredit historie låntager, at bestemme den relevante rente.

Den vigtigste beslutning for låntager i hele processen med at få et lån ville være udvælgelsen af den bedste långiver. Forskellige långivere har forskellige vilkår, og en omhyggelig udvælgelse af en långiver, der har vilkår, der tilbyder et lavt gebyr, lave renter, sammen med andre incitamenter, ville hjælpe med at spare tusindvis af dollars. At kontakte forskellige traditionelle banker, kreditkort fagforeninger og online-virksomheder ville være en fantastisk måde at starte. Du kan også bruge internettet til at søge efter oplysninger om forskellige hjem egenkapital långivere til rådighed.

Når du har valgt et par hjem egenkapital långivere, er det tilrådeligt at få mindst tre forskellige citater, som vil give dig mulighed for at sammenligne de forskellige vilkår og betingelser, rentesatser og gebyrer hver enkelt har på tilbud. At vælge den bedste, der passer til dine behov så bliver temmelig ligetil.

Så gå videre, udforske de muligheder, der tilbydes ved at opnå en Home Equity lån til at tage sig af dine pengeforsyning behov.

Happy jagt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.