Hobby

Plast versus Poly: polywood møbler adirondack klapstol

Plast versus Poly ikke kender forskellen, godt holde læsning. Plast udendørs gårdhave møbler, så mange af os er vant til at se på den lokale hjemme forbedring butik eller endda på lokalt super marked er letvægts, går svømning hver gang vinden blæser spaertræ.dk og er let brudt. Du vil finde plast havemøbler kun fås i hvid eller grøn, jeg har set.Har jeg nævne, at ganske ofte det skal udskiftes hvert år på grund af den kridtagtige film, der udvikler sig efter et par måneder i den varme sol?

Poly udendørs møbler, på den anden side er en høj tæthed polyethylen (HDPE) plastik, som er fremstillet af genbrugte mælk kander, flasker og beholdere. HDPE plast er så dannet i typiske træ profiler, der vil senere skåret, boret og skruet ind bæredygtig udendørs møbler, pyntede, og en række kommercielle anvendelser, der er bygget til at holde hele livet. Poly udendørs møbler er vægtige og vil modstå den nord vinden blæser som den letteste adirondack stol er en vægt på omkring fyrre pounds.

Der er nu flere poly tømmer møbler producenter tager udendørs gårdhave møbler markedet med storm. Virksomhed på forkant er Poly-træ udendørs møbler, som er et varemærke for genanvendt poly tømmer møbler. PolyWood udendørs møbler kan koste dig mere i første omgang men er en langt klogere investering, når man tænker på levetiden af den udendørs møbler og de næsten vedligeholdelse kvaliteter. Poly-træ udendørs møbler er bakket op af en fabriksgaranti, hvilket løfter, som det ikke vil ruster, opdele eller splinter. PolyWood udendørs møbler bruger kommercielle grade rustfrit stål med en ekstra “Xylan” beskyttende og kosmetiske belægning. Alle disse funktioner planlagt med vilje til at skabe bæredygtig udendørs møbler bygget til at holde hele livet.

Poly-træ udendørs møbler er tilgængelig i en bred vifte af stilarter at supplere ethvert udendørs miljø. Du vil finde den klassiske Adirondack stol i flere stilarter og mindst seks traditionelle farver og seks lyse, levende farver. Også, kan du finde traditionelle bænke, rockere, svævefly, restaurant og Bistro tabeller, spisestue stole og Bistro stole og gynger alle lavet af bæredygtig PolyWood udendørs møbler.

I sidste ende du har brug at afgøre, om du er interesseret i bæredygtig PolyWood udendørs møbler til en levetid på nydelse, der vil modstå kraftig vind og brændende sol. Eller du kan gå med let plastik møbler, der vil blæse i vinden, kridt og knække efter et par års brug og derefter blive kastet bort til yderligere fylde vores overfyldte lossepladser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.