Finans

Sådan finder du de bedste rentefri lån

De fleste af os kender 401k, 403b og IRA. Alle finder det vanskeligt at spare nogle gange. Holde fokus på dit mål og begynde at se din opsparing vokser. Så når du ser tilbage vil du være glad for, du begyndte at gemme. Hold øje for nye og innovative måder at spare – online kan være en god kilde til nye ideer. Glem ikke at gennemgå din besparelse konti og vaner regelmæssigt.

dine tal ikke er realistiske? Måske skal du ændre dine vaner for at gøre numrene arbejde. Ved at spore, hvor pengene går, vil du begynde at forstå dine grænser og lære at flytte penge mellem udgifter og spare. I gang, vil du finde ud af at gøre mest muligt ud af begge. Det kaldes, styring af dine penge.

Det er dog vigtigt at få genopfrisket din skat bevidsthed som det tidligste. Start med muligheder, der tilbyder skattefradrag af Rs 1,5 lakh under afsnit 80C. Nogle af disse omfatter EPF, PPF, NPS, 5-års skat-besparelse faste indskud, ELSS, Ulips, livsforsikring, osv. Derefter vælge investeringer, der passer til dine mål og behov, eller dem, der bliver stillet af standard.

Dette er en plan, du skal købe, når du begynder at arbejde på grund af ren og skær uforudsigeligheden af liv. Det dækker dig mod uheld, der kan resultere i komplet eller midlertidigt tab af indkomst på grund af hel eller delvis handicap. Købe et cover til Rs 20-25 lakh eller en efter din indkomst og arten af jobbet.

Hvis du vil konfigurere en automatisk depositum, tale til lønningslisten personale på dit job (eller, hvis din arbejdsgiver bruger en, din tredjeparts-lønningssystem). Hvis du kan give kontooplysninger for en separat fra din grundlæggende checkkonto opsparingskonto, bør du generelt kunne oprette en direkte indbetaling ordning uden problemer.

En chequing konto eller en almindelig opsparingskonto ikke noget sted at spare dine penge. De fleste af dem betaler næsten ingen interesse. Dette skyldes, at banken låner pengene til andre mennesker når du ikke bruger den. Penge i en regelmæssig bankkonto kan få brugt ofte, eller du skal muligvis til at trække det hurtigt, så banken ikke låne pengene ud for meget lang tid, fordi du måske har brug for det. Banken tjener penge når de kan låne dine penge ud i længere tid, og til højere rente, så du tjene mere interesse, når de er købedygtig lave at. Look at optjene flere renter med stor interesse bankbog og tidsindskud eller GICs. Hos http://lån-penge-rentefrit.dk finder rentefri lån.

Hvis du vil oprette en pensionsordning for din egen, åbne en traditionel eller Roth IRA med fondens virksomhed. Du vil have pengemarkedsforeninger, bond fonde og stock fondene at vælge imellem; den sidstnævnte er vækst orienteret og mere risikable end de to andre.

Finde billigere boliger. For de fleste mennesker udgør omkostninger i forbindelse med boliger den enkelt største udgift i deres budget. På grund af dette, kan sparer penge bolig frigøre en væsentlig del af din indkomst for andre vigtige aktiviteter, ligesom opsparing til alderdommen. Mens det ikke er altid nemt at ændre din levende situation, vil du alvorligt igen undersøge din boligsituation, hvis du har svært ved at afbalancere dit budget.

Nu besparelserne begynde. Du ser på hvad du bruger og se hvor du kan skære ting. Du skal måske være ekstreme og skæres ud alt undtagen fornødenheder. Satellit-TV og kabel kan gå. Du kan reducere din mobiltelefon plan og bruge det til nødsituationer kun. Du kan søge efter måder at reducere din utilities og købmand regninger. Hvis du køber kaffe hver morgen, stoppe med at købe det og gøre det hjemme i stedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.