Finans

Sådan refinansieres et lån

Rentenedsættelse

Næsten alle dine gæld vil bære en rente. Men hvis du opdager, at der ikke er penge nok til at gøre alle dine betalinger, ved, at i mange tilfælde en lav eller nul rente lån kan være din bedste løsning. Og i dette tilfælde er det nøglen at reducere din sats.

Der er ikke megen mening i at betale ned en 30-årig lån, hvis du kun betaler renter hver måned og har ingen gearing eller ulemper. Udnyt en corporate eller hjem ansvarlig lånekapital til at skabe gearing i din personlige situation. De lavere priser vil gøre det lettere at holde tidsplanen og vil ikke skade din kredit, hvis du standard. Men du er nødt til at være disciplineret og undgå misligholdelse alligevel. Dette vil hjælpe dig med at pådrage sig yderligere interesse eller sanktioner.

Konsolidering

Et højtforrentet lån kan hurtigt blive til en udgift, hvis det påvirker din daglige cash flow. Det er her en konsolidering lån kan hjælpe. Forståeligt nok, hvis du har brug for en stor sum penge til en uddannelse, flytte eller købe et hjem, konsolidere dine personlige økonomiske forpligtelser giver mening – forudsat at du kan få et større forskud.

Men hvis alle dine højere renter finansielle forpligtelser er i højt forrentede lån, så en konsolidering gør intet for at ændre dine månedlige betalinger. Men den ekstra gearing vil give dig en bedre chance for at foretage rettidige betalinger. Og at indledende ekstra kontanter kan hjælpe dig på andre områder såsom kreditkort gældsreduktion.

Udbetaling af refinansiering

Hvis du er i en position, hvor refinansiering dit hjem relief en betydelig månedlig cash flow stykket, og du har også egenkapital i dit hjem, en egenkapital-skam refinansiering kan give dig en mulighed for at konsolidere din gæld, frigøre kontanter ved refinansiering, og reducere dine månedlige betalinger.

Egenkapital er forskellen mellem den aktuelle værdi af dit hjem, og hvor meget du stadig skylder på dit realkreditlån. For eksempel, hvis dit hjem er værd $ 150.000, og du skylder $ 70.000, din egenkapital er $ 30.000. Så kan du bruge noget af denne egenkapital til at konsolidere dine resterende finansielle forpligtelser uden refinansiering. Dette kan give dig en betydelig kontant avancement.

Refinansiering kan frigøre kontanter til mange ting, og det er her, det virkelig kan gavne dig.

Cash-out refinansiering kan hjælpe med at frigøre kontanter til skoleundervisning ud over at dække dine leveomkostninger. Og det kan stort set fjerne disse måned-til-måned statiske betalinger for din bil og hjem sammen med kreditkort. Med en egenkapital-refinansieret lån, får du de penge, du har brug for med færre og ofte lavere månedlige betalinger.

uddannelse

Det er vigtigt at bruge alle de værktøjer, du har til rådighed, til at studere og træne for en bedre livskvalitet. Det gælder også dine kreditkort. Men brug det med omtanke. Det er et plus, hvis du har en aktiv interesse i kurser, der også giver bedre end gennemsnittet chance for karriereudvikling og højere indtjeningspotentiale. Disse typer kurser koster penge, og du skal ikke betale det hele med det samme. Men hvis du ikke gør det, du bare tog en tilbagetrækning fra din opsparing randen for din uddannelse.

Ring om vilkårene for, hvor mange penge du skal tage ud fra din opsparingskonto for at gå på en forretningspræsentation, og hvor meget tid du skal bruge til at dække udgifterne. Husk, at du bruger din opsparing til at tjene penge, så sørg for, at du kun låne så meget som du har brug for. Du kan bruge disse midler senere til at hjælpe med boligforbedringer, forsikring og investeringer.

Husk at læse det med småt af vilkårene for hvert lån, hvor du kan få en cash-out refinansiering. Du er nødt til at vide, hvor mange penge du låner, og hvor meget det kommer til at koste dig i renter for at gøre det rigtigt for dig. Hold øje med ekstra gebyrer og gebyrer, som du bliver opkrævet, og vær ikke blind for det.

Forstå, hvordan man refinansiere et lån er mere end lidt hårdt arbejde. Gode penge ledere er forpligtet til at gøre en god handel, når de får finansielle tjenesteydelser. For at forstå dine muligheder bedre, få nogen, du har tillid til, til at tilbyde det til dig. Hvis du kender nogen, der har været igennem dette selv, er der en bedre end gennemsnittet chance for, at han eller hun vil være i stand til at hjælpe dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.