Finans

Vedligeholde din RV klimaanlæg

Have din airconditionanlægget i tip-top stand når sommeren er rund skal om hjørnet være din topprioritet, især hvis du har en RV klimaanlægget. I virkeligheden, opretholdes RV klimaanlæg på en regelmæssig basis, da de har mange dele såsom motorer, kompressorer og andre komponenter. Fravær af regelmæssig vedligeholdelse kan føre til dyre reparationsudgifter, der kunne ødelægge hele sjov af sommerferier.

RV klimaanlæg der ligner split systemet klimaanlæg med kondensator og kompressor enheder installeret udenfor på taget og luftkøling enhed installeret inde på loftet. Én kølemaskinen er hvadkosteretnyttag.dk nok til en hel kontorplads, men hvis rummet er over 35 fod i længde, skal du muligvis to enheder. Med sommeren rundt om hjørnet er her nogle tips til at holde RV i god driftstilstand.

Filteret bør ændres eller vasket mindst en gang om måneden. Engangs filtre skal udskiftes, når en måned, når klimaanlægget RV er i brug og de genanvendelige filtre skal vaskes med vand og venstre at dryppe tørre før geninstallation. Du skal undgå at have tilstoppede filtre, da de ville føre til mindre effektivitet og højere kører omkostninger og potentielle problemer med andre komponenter i systemet som fordamperfladen. En fugtig klud med lidt rengøringsmiddel bør bruges til at rense hele enheden for at fjerne snavs og støv.

RV klimaanlægget effektivitet kunne blive alvorligt svækket, hvis fordamperfladen ikke er holdes rene og fri for skader. Da denne coil er placeret på bagsiden af taget, er det mest sårbare over for skader forårsaget af træer, blade og andre miljørisici. Desuden cirkulerer kolde kølemiddel i disse spoler. Det er derfor nødvendigt at rengøre disse spoler med en blød børste til at fjerne akkumuleret snavs. Det ville være en god idé at give skjolde for finner og bredbånd.

Som en masse kondens kan opstå på grund af den eksterne placering af RV klimaanlæg, skal pakning seal mellem loftet og i bunden af enheden kontrolleres regelmæssigt. Afløbshuller i kondensat pan bør ryddes af vragrester som blade. For at undgå udsivning af kondensat i RV, skal træsko fjernes som det tidligste.

Før de går på en sommer tur, skal du starte din RV aircondition og sørg for, at alle systemer som fan og temperatur kontrollerne fungerer ordentligt. Strømkilden skal være tilstrækkelig til at køre en RV klimaanlægget. En 15-amp forlængerledning med RV air condition kan ikke være tilstrækkeligt til at levere den strøm, der kræves til at køre denne enhed. Du skal kontrollere Strømforsyningskravet især strømstyrken og derefter træffe hensigtsmæssige foranstaltninger til at installere passende kontakter og afbrydere. Utilstrækkelige power kan føre til alvorlige skader på motorer, kompressorer og andre komponenter.

Hvis du ønsker at nyde sommeren med din RV air condition, skal du sikre korrekt og regelmæssig vedligeholdelse af samme nyt tag silkeborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.