Finans

Aktiemarkedet vil ikke gøre dig rig enhver tid snart

Hilsen alle, har jeg oprettet denne hjemmeside til at guide vores kollega OFWs om, hvordan at investere i den filippinske aktiemarkedet. For eksempel, hvis de sikkert koster mere end eller tæt på beløbet du har investeret, du får foran dig og du bør holde ud på at købe sikkert. En del af risikoen er måske at sætte penge ind i en low-cost gensidig fond.” Indeksfonde kan være et godt valg til at starte.

Virksomheder, der klarer sig godt-installere miljøvenlig praksis, investere i medarbejder wellness programmer — har tendens til at klare sig bedre, også Cherry sagde. De to primære metoder er at søge kapitalgevinster (sælge vores aktier til en højere pris end vi har betalt for dem) og til at generere cash flow (oprettelse af nye penge).

Mulighederne for at tjene penge på aktiemarkedet er lige uanset marked retning (faldende eller stigende marked). Du bliver nødt til at vente et par dage for materiel til at rebound, så holde fremme tid og kontrollere lagrene når som helst efter 8 am. Bliver værdien investor Køb billig og sælge for mere vil du rig som en stock trader.

Nogle mennesker faktisk får rig fra aktiemarkedet: de er mæglere, hedgefondene Krybber, rådgivere, og for en mangel på et bedre udtryk, mellemhandlerne. For disse mennesker, ikke at investere skal være den sidste udvej. Alle tre faktorer reducere risikoen for investering.

Aktiemarkedet er formentlig en af de nemmeste investere køretøjer at tjene et overskud i forhold til økonomien. Jeg ved at investere kan være overvældende for mange mennesker. Folk holde insistere på, at jeg ikke kan tjene penge ved at investere. John Gokongwei Jr. JG Summut bedrifter, Lucio C. Tan af Philippine Airlines, Mercedes Tan Gotianun af Filinvest gruppe og andre meget kloge investorer læse en masse: de studere nonstop, forskning, og holde stille spørgsmål.

En anden måde at mindske stock investering risiko, investering i fonde (som indeks-fonde), som jeg ikke vil gå i detaljer her. Tak til virkelig Rich Club for at holde sit løfte om at give os med finansielle velstand og åndelige overflod på samme tid. Buffett ikke bekymre dig om at købe noget lige før en potentiel børskrakket.

Denne gang, da aktiekurserne styrtdykkede, kom ingen at gemme den. Hvor agern er for begyndere investorer at få deres våde fødder i aktiemarkedet, er Robinhood for mere erfarne investorer. Stadig større antal mennesker investerer i obligationer og investeringsforeninger gemme skatter.

Jeg var browsing gennem nettet, som jeg ønskede at begynde at investere… og se, så denne hjemmeside. Selv om et stigende antal folk ønskede at købe aktier, havde ikke alle penge til at gøre dette. Nogle gange det er fint, fordi du sender penge til en person eller overførsel til en anden konto i jeres.

Ikke desto mindre, hvis en behagelig pensionisttilværelse i år 2024 er hvad du er ude efter, så kan du næsten ikke gøre bedre end aktiemarkedet – risikoen for tab er tæt på nul. Kan der være et uhensigtsmæssigt incitament til en mægler til at sælge produkter, der ikke er relevante for nogle investorer?

Men det lader til at investere er blevet romantiserede til den almindelige befolkning, der er dette potentiale til at blive rig, temmelig hurtigt. Når de fleste mennesker tænker på at drage fordel af bevægelse i aktiemarkedet, de tænker på én retning bevægelighed: oppe. De forstår ikke det koncept, at bestandene er adræt.

Tak TrulyRichClub for lære mig at investere i aktiemarkedet. På samme måde, siger Buffett, investere i en virksomhed, der opererer i en sammenklumpet afsætningsmarked er kun en god idé, hvis denne virksomhed kan differentiere. På kort sigt bidrager at være særligt følsomme over for tab til den panik sælger, der ledsager aktiemarkedets krak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *